All Inclusieve

In het Alba Seleqtta Hotel Spa Resort **** zult u genieten van een droomverblijf bij ons. Ons prachtige hotel ligt op de helling van een kleine heuvel aan zee, een woonwijk in een rustige en aangename omgeving, ideaal om uit te rusten en te genieten van een heerlijke vakantie. Op slechts 200 meter van het centrum van Lloret de Mar, is ons hotel het perfecte alternatief voor diegenen die willen genieten van de Costa Brava in een charmante accommodatie. Rust, detail en een authentieke spa.

Alba SELEQTTA Hotel Spa Resort is een in 2012 volledig gerenoveerd hotel, waardoor het "het referentiehotel" in het hele kustgebied van Girona is geworden, een "Special Class Hotel".
Gelegen in het hart van Lloret de Mar.

Met deze verbouwing verkrijgt ons hotel de vierde ster, die ons eist om u een service en onberispelijke faciliteiten aan te bieden.

Geniet van onze exclusieve diensten, ontworpen om uw verblijf onvergetelijk te maken.
We houden van rust, eenvoud, eerlijkheid, kwaliteit in de basis, behandelen elke klant bij naam ... We willen graag onze eigen stijl vertegenwoordigen: mediterraan, dynamisch, divers, mix van geschiedenis en moderniteit. U zult geen excessen vinden, alleen goede service en persoonlijke behandeling.

Deze reizen worden uitgevoerd onder de voorwaarden van de Wet betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten van 21 november 2017. hoofdstuk 2, art 4. 2°